• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко привітав підписання протоколу між Україною та США

    Опубликовано: 2006-03-07 15:40:00

    Президент Віктор Ющенко привітав підписання двостороннього протоколу між Україною та США про умови доступу на ринки товарів і послуг у рамках підготовки України до вступу в СОТ. Про це сьогодні на брифінгу повідомила прес-секретар Президента Ірина Геращенко. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    На думку В. Ющенка, ця подія свідчить про високий рівень стратегічного партнерства між Україною та Сполученими Штатами та активізацію їхніх двосторонніх відносин, сказала І. Геращенко.

    За словами прес-секретаря, Президент відзначив професійну роботу уряду в переговорному процесі. «Він переконаний, що якби такі темпи були взяті ще на початку 2005 року, то Україна просувалася б до СОТ значно швидше», – зазначила І. Геращенко.

    Президент також наголошує, що забезпечення національних інтересів та захист вітчизняного виробника є пріоритетами для уряду. Саме з цих позицій і ведуться переговори з країнами-учасниками СОТ, сказала прес-секретар.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.