• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Качинський: Просування України на Захід має для Польщі ключовий характер

    Опубликовано: 2006-03-10 10:23:00

    Просування України на Захід має для Польщі ключовий характер. Про це польський державний лідер заявив у четвер у Берліні, відповідаючи на запитання кореспондента „Німецької хвилі”. Повідомляє Наталія Фібріг:

    Президент Польщі Лєх Качинський наголосив, що європейська перспектива України була однією з головних тем його розмов у німецькій столиці. “Для Польщі це має ключове значення, однак українці теж розуміють, що вступ до ЄС не є справою двох-трьох років. Можливо, це станеться в середині наступного десятиліття”, - припустив Лєх Качинський.

    За його словами, його німецькі співрозмовники „серйозно поставилися” до такого припущення, однак зі свого боку утрималися від прогнозів щодо вступу України до ЄС. Далі Лєх Качинський наголосив, що ключовим кроком для європейської інтеграції України є вступ до НАТО. „Реакція німецької сторони на це була навіть позитивнішою, ніж я цього очікував”, - поділився своїм враженням президент Польщі.

    Лєх Качинський висловив сподівання, що членом альянсу Україна стане вже 2008-го року. На його думку, вступ України до НАТО найближчим часом став би „величезним успіхом європейської солідарності”.

    „Німецька хвиля”

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.