• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Негрич відвідав Чернівці

    Опубликовано: 2006-03-10 11:16:00

    9 березня 2006 року в рамках робочої поїздки до Чернівців Голова Держспоживстандарту України Микола Негрич провів низку зустрічей. Зокрема, з представниками обласної державної адміністрації, обласного управління ветеринарної медицини, обласної санітарної епідеміологічної служби, громадських організацій, приватними підприємцями.

    Крім того, Голова відомства ознайомився з роботою Чернівецького управління у справах захисту прав споживачів і Державного підприємства „Буковинастандартметрологія" та поспілкувався з працівниками цих трудових колективів. Було обговорено хід виконання регіональної програми захисту прав споживачів та плани щодо святкування в регіоні Всесвітнього дня прав споживача, який відзначатиметься 15 березня.

    Разом з тим Микола Негрич відвідав громадську приймальню, створену при ДП "Буковинастандартметрологія", метою роботи якої є постійне та своєчасне надання консультацій пересічним громадянам - споживачам. Він також взяв участь у роботі постійно діючої обласної дегустаційної комісії на базі ДП "Буковинастандартметрологія".

    В рамках робочої поїздки Микола Негрич зустрівся з членами консультативної ради Чернівецької облдержадміністрації з питань економічного розвитку та транскордонного співробітництва в рамках Єврорегіону "Верхній Прут".

    Генеральний директор ДП "Буковинастандартметрологія" Леонід Бондар, який входить до цієї ради, поінформував про реалізацією державної політики у сфері технічного регулювання в рамках міждержавного міжрегіонального спілкування, знаходження варіантів співпраці між державними структурами України, Молдови, Румунії, Австрії, Німеччини, Франції та Італії. Сам Микола Негрич свій візит до Чернівців оцінив як дуже успiшний та продуктивний.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.