• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ткач: "Я впевнений, що вибори в області пройдуть спокійно і дисципліновано"

    Опубликовано: 2006-03-10 14:11:00

    Під час брифінгу, що проводив 9 березня голова облдержадміністрації Роман Ткач, журналісти цікавилися думкою голови ОДА щодо передвиборчої ситуації в області. Про це детальніше Світлана Сіщук, прес-секретар ІФ ОДА.

    Що стосується виборів, то, за переконанням Романа Ткача, вибори в Галичині пройдуть нормально і дисципліновано. Кожен зробить свій вибір. Не заперечив голова облдержадміністрації і можливих нарікань на скупчення людей (адже традиційно галичани йдуть голосувати після відвідування церкви в неділю), особливо в сільській місцевості.

    Як повідомив керівник області, 4 березня він зустрічався з головами РДА, і до кінця поточного тижня має надійти інформація з районів, де ще є якісь невирішені питання, щоб вчасно і належним чином їх вирішити.

    Значну тривогу, за словами Р.Ткача, викликає тільки не доукомплектування комісій на виборчих дільницях. Голова ОДА повідомив, що готується звернення до політичних партій, щоб їх керівники на місцевому рівні оперативно вирішили це питання. Адже, згідно нового законодавства, до формування складу виборчих комісій органи виконавчої влади відношення не мають - це компетенція виключно партійних структур. Але і це питання тримається на контролі.

    На завершення брифінгу, Роман Ткач сказав, що впевнений, що "в області вибори пройдуть спокійно, виважено і з хорошим результатом. Під хорошим результатом я розумію високу активність наших людей і обрання ними тієї політичної сили, яку вони вважають найкращою".

    Прес-служба НРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.