• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко провів робочу нараду з представниками хімічної промисловості

    Опубликовано: 2006-03-10 16:06:00

    Президент Віктор Ющенко взяв участь у робочій нараді з представниками хімічної промисловості України, яка відбулася в Сумах у приміщенні ВАТ «Сумихімпром». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Глава держави закликав учасників засідання протягом семи днів внести свої пропозиції та виробити спільну концепцію розвитку хімічної галузі. Через сім днів вона має бути затверджена на наступній нараді у Секретаріаті Президента. Над розробкою концепції працюватимуть керівники хімічних підприємств, представники галузевих міністерств і відомств, НАК «Нафтогаз України», Державного комітету з енергозбереження, науковці.

    Одним із пунктів цієї концепції, за словами Глави держави, має стати раціональне використання вітчизняної сировини та залучення до виробництва її альтернативних видів.

    Учасники наради також обговорили підсумки роботи хімічної галузі у 2005 році, окремі проблеми та перспективи розвитку хімічного комплексу, зокрема впровадження технологій енергозбереження.

    У нараді взяли участь Олександр Баранівський, міністр аграрної політики, Володимир Шандра, міністр промислової політики, Анатолій Матвієнко, заступник Глави Секретаріату Президента, Ніна Гаркава, голова Сумської ОДА.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.