• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Засідання позачергової сесії Рівненської міської ради

    Опубликовано: 2006-03-10 16:20:00

    9 березня проведено засідання позачергової сесії Рівненської міськради за участю народного депутата України С.Олексіюка, 40 депутатів з 53. На порядок денний сесії було винесено 96 питань, серед яких 49 земельних. Цього дня розглянуто близько 76 з них. Депутати затвердили заключні зміни до міського бюджету на 2005 р. і звіт про його виконання, зміни до бюджету міста на ц.р., народних засідателів міського суду, міські програми.

    Також було підтримано питання про заборону розміщення зовнішньої реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів у місті, оприлюднено звернення до депутатів міських та районних рад області щодо обговорення цього питання на сесіях. О 17.30 год. сесію закрито, оскільки після перерви у сесійній залі залишилося лише 27 депутатів. Перед початком засідання сесію пікетували мешканці Рівного (близько 30 осіб), вимагаючи прозорості у вирішенні питань щодо надання землі у власність.

    На сесії голова фракції „УНБ Костенка-Плюща-Червонія” у міськраді Л.Кузьмук озвучила заяву про необхідність продажу землі з аукціонів та звітність міського голови Рівного В.Чайки перед територіальною громадою щодо вирішення земельних питань. Як заявив депутат міськради С.Одарченко, земля повинна продаватися з аукціонів, а, на його думку, міська влада не зацікавлена впроваджувати у Рівному досвід Одеси і Харкова з продажу земельних ділянок.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.