• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Опозиція мене розчаровує

    Опубликовано: 2006-03-14 16:28:00

    Президент України Віктор Ющенко вважає вадами політичної культури негативні оцінки ситуації в державі, якими нині активно користується в своїй агітації ряд опозиційних сил. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Києві. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    «Мені не подобається як громадянину, що опозиція, як правило, у своїй ключовій виборчій платформі за основу взяла песимізм, – сказав В. Ющенко. – Але це право політичних сил – обирати ту чи іншу тактику». Мотив так званого «розчарування» владою, що часто звучить у виборчих роликах зазначених політиків, є ні чим іншим як елементом політтехнологій, вважає Президент.

    Водночас В. Ющенко висловив переконання, що «політику виграють» ті люди, які володіють знаннями та мають чіткі відповіді на питання, що треба робити для подальшої розбудови держави і покращення життя її громадян.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.