• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На мера Луцька подали до суду

    Опубликовано: 2006-03-14 17:36:00

    На дії кандидата на посаду Луцького міського голови, діючого мера Антона Кривицького подано судовий позов, у якому посадовця звинувачено у використанні ним у своїй передвиборчій агітації підлеглих осіб. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомив 14 березня довірена особа кандидата на посаду міського голови від БЮТ Володимира Литвинюка Олександр Вікторов.

    За його словами, разом із позовом до Луцького міськрайонного суду передано копію відеоплівки, на якій зафіксовано, як підлеглі Антона Кривицького в робочий час займаються передвиборчою агітацією на його користь.

    Запис, за твердженням довіреної особи Володимира Литвинюка, здійснено легально під час зустрічі Антона Кривицького з підприємцями Завокзального ринку 10 березня, що тривала з 15.30 до 16.30 у приміщенні готельного комплексу «Нива».

    Коли зібрання розпочалося, на нього прибув Володимир Литвинюк з довіреними особами, які й зафіксували факт порушення виборчого законодавства.

    Лідер «Батьківщини» переконаний, що в них достатньо доказів і свідчень очевидців, аби довести факт застосування з боку Антона Кривицького адмінресурсу.

    "Західна iнформаційна корпорація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.