• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Головний переможець виборів – це народ

    Опубликовано: 2006-03-27 17:59:00

    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із президентом Парламентської асамблеї НАТО, представником міжнародної місії спостерігачів на виборах до Верховної Ради та органів місцевого самоврядування в Україні 26 березня П’єром Леллюшем. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Глава держави подякував місії за роботу на виборах.

    Президент та П’єр Леллюш обговорили попередні результати голосування. Глава держави, однак, наголосив, що остаточні висновки слід робити після офіційного оприлюднення підсумків виборів.

    26 березня в Україні відбулися перші в її історії відкриті, чесні та демократичні вибори, які дали можливість людям продемонструвати своє волевиявлення, переконаний Президент. «У виборах завжди є єдиний переможець – це народ», – наголосив він.

    Віктор Ющенко відзначив, що демократичність виборів підтверджують усі міжнародні спостерігачі. «Україна прекрасно впоралася з іспитом на демократичні вибори», – заявив Глава держави.

    Під час зустрічі також обговорювалися питання співпраці України з НАТО та євроінтеграції України.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.