• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Результати виборів Луцького міського голови будуть оскаржені

    Опубликовано: 2006-03-28 17:12:00

    Кандидат на посаду Луцького міського голови від УРП «Собор» Геннадій Кожевніков збирається оскаржити результати виборів, навіть, не чекаючи офіційного оприлюднення їх результатів. Про це 28 березня Західну інформаційну корпорацію повідомив Геннадій Кожевніков.

    За його словами, він вимагатиме негайного перерахунку виборчих бюлетенів, у тому числі віднесених до папок «Невикористані» та «Зіпсовані», у яких його спостерігачі виявили бюлетені, віддані за «неугодних» владі кандидатів, зокрема з його прізвищем.

    Оскаржувати результати виборів збирається і кандидат на міського голову Володимир Литвинюк, навпроти прізвища котрого в бюлетенях «зник» повний запис блоку, який його висунув, зокрема фраза «Блоку Юлії Тимошенко».

    Наразі офіційних результатів виборів Луцького міського голови немає. Міська ТВК продовжує перерахунок бюлетенів, які надійшли з ДВК. Її представники заявляють, що станом на 13.00 вони досі не отримали протоколи з кількох дільниць.

    За неофіційними даними, лідером мерських перегонів є самовисуванець Богдан Шиба, котрий випереджає чинного міського голову Антона Кривицького на декілька сотень голосів. Володимир Литвинюк та Геннадій Кожевніков, за попередніми даними, перебувають на четвертому та п’ятому місцях.

    "Західна iнформаційна корпорація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.