• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МВФ ухвалить рішення про наступний транш для України 18 жовтня

    Опубликовано: 2024-10-17 09:00:02

    Міжнародний валютний фонд (МВФ) запланував засідання Виконавчої ради, на якому буде обговорено п’ятий перегляд програми EFF для України. Цей захід відбудеться у п’ятницю, 18 жовтня. Про це повідомляється у пресрелізі МВФ, який цитує інформаційна агенція Укрінформ.

    На цьому засіданні, крім перегляду програми, планується обговорити ряд інших важливих питань. Зокрема, будуть розглянуті запити на зміну умов, що стосуються критеріїв ефективності програми, а також можливі зміни фаз доступу до фінансування і перегляд гарантій, які надаються Україні.

    Перегляд програми EFF є важливим етапом для України, оскільки від нього залежить отримання наступного траншу, що може суттєво вплинути на економічну ситуацію в країні. Очікується, що рішення МВФ допоможе стабілізувати економіку та підтримати державний бюджет, що особливо актуально в умовах поточної фінансової ситуації.

    Нагадаємо, що програма EFF (Extended Fund Facility) є однією з ключових фінансових ініціатив МВФ, спрямованих на підтримку країн з серйозними економічними проблемами. Вона передбачає надання кредитів на тривалий термін за умови виконання певних економічних реформ і досягнення критеріїв ефективності.

    Результати засідання 18 жовтня будуть мати значний вплив на фінансову політику України, оскільки отримання наступного траншу може полегшити тягар боргових зобов'язань та забезпечити фінансування для важливих соціальних і економічних програм.

    З огляду на актуальність теми, українська сторона сподівається на позитивне рішення МВФ, що відкриє нові можливості для покращення економічної ситуації в країні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.