• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Промисловий індекс Dow Jones досяг нового історичного рекорду

    Опубликовано: 2024-09-17 18:00:54

    У понеділок, 16 вересня, промисловий індекс Dow Jones досяг нового історичного рекорду, перевищивши попереднє рекордне закриття 30 серпня цього року. Відкриття торгів стало знаковим моментом, оскільки індекс Dow Jones виріс на 265 пунктів, або 0,6%, до позначки 41 659 пунктів. Це перевищило попередній рекордний рівень у 41 563,08 пунктів, встановлений наприкінці серпня.

    Попри рекордний ріст Dow Jones, інші основні індекси продемонстрували негативну динаміку. Індекс S&P 500 знизився на 0,1%, а NASDAQ Composite впав на 0,9% на початку понеділкової торгової сесії, за даними Market Watch.

    Експерти ринку вказують на зростаючу волатильність на Уолл-Стріт, яка відзначалася в ході торгів минулого тижня. Кріса Ларкін, керуючий директор з торгівлі та інвестицій в E-Trade з Morgan Stanley, зазначає, що очікування ринку щодо зміни процентної ставки ФРС стали більш невизначеними. Якщо раніше припускалося зниження ставки на 25 базисних пунктів, то зараз прогнози зсуваються у бік зменшення на 50 базисних пунктів.

    Ларкін також підкреслює, що S&P 500 показав значне зростання минулого тижня після найбільшого падіння з березня 2023 року. Однак подальший напрямок ринку залежатиме від рішення Федеральної резервної системи (ФРС) і від заяв голови ФРС Джерома Пауелла на прес-конференції після оголошення рішення щодо ставки.

    Очікування щодо майбутніх ринкових змін залишаються високими, і трейдери слідкуватимуть за подальшими сигналами від ФРС. В умовах зростаючої волатильності та змінюваних очікувань ринок продовжить реагувати на новини та економічні показники, що може призвести до подальших коливань у фінансових показниках.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.