• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нідерланди виділяють Україні понад 200 мільйонів євро: Новий пакет допомоги

    Опубликовано: 2024-09-03 09:00:15

    Прем'єр-міністр Нідерландів Дік Схооф, під час свого візиту до Запоріжжя, оголосив про новий пакет допомоги Україні, що перевищує суму в 200 мільйонів євро. Ця фінансова підтримка спрямована на забезпечення стійкості та відновлення ключових секторів української економіки в умовах війни. Про це політик повідомив у своєму дописі в соціальній мережі Х.

    За словами Схоофа, основна частина фінансової допомоги буде використана для захисту та відновлення енергетичної інфраструктури України. Це дозволить країні швидше відновлювати енергосистему, що зазнала значних пошкоджень через постійні російські атаки. Додатково, пакет включає фінансування гуманітарних ініціатив, спрямованих на підтримку населення, яке найбільше постраждало від війни.

    "Ми повинні зробити все можливе, щоб Україна продовжувала функціонувати, не лише на фронті, а й у повсякденному житті громадян", – зазначив Схооф. Він підкреслив, що підтримка України є важливою не тільки для безпеки українців, але й для стабільності всієї Європи, включаючи Нідерланди.

    Прем'єр-міністр також наголосив на тому, що українці мають право жити у свободі та безпеці, а припинення російської агресії є спільним інтересом усіх європейських країн. "Люди в Україні заслуговують на те, щоб жити без страху, а наша спільна безпека залежить від завершення цієї війни", – додав Схооф.

    Це перший офіційний візит Схоофа до України в якості прем'єр-міністра Нідерландів, і, за його словами, він тільки посилив його переконання у необхідності подальшої підтримки України. "Цей візит лише зміцнив моє переконання, що ми повинні робити все можливе, щоб допомогти Україні вистояти та перемогти", – підсумував він.

    Виділення нового пакету допомоги з боку Нідерландів свідчить про тривалу та послідовну підтримку України з боку цієї європейської країни, яка залишається відданою справі забезпечення стабільності та миру в регіоні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.