• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві після двох десятиліть перерви розпочато будівництво нових пожежних депо

    Опубликовано: 2024-08-28 14:00:44

    У столиці України після двох десятиліть перерви розпочато будівництво нових пожежних депо для Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві. Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Петро Пантелеєв.

    За словами Пантелеєва, нові пожежні станції будуються у двох районах Києва, де потреба в додаткових рятувальних підрозділах особливо гостра. Фінансування будівництва здійснюється за рахунок міського бюджету, а роботи вже перебувають в активній стадії.

    На сьогодні в Києві функціонує 25 пожежних депо, і найновіші з них були введені в експлуатацію майже 20 років тому. Проте через стрімке зростання кількості населення в нових житлових масивах виникла нагальна потреба в розширенні мережі пожежних підрозділів.

    Наразі на місцях будівництва вже встановлено металевий каркас для нових депо, а також розпочато прокладання необхідних комунікацій. Окрім того, ведуться роботи з укладання бетонних плит, які будуть слугувати основою підлоги для розміщення габаритної аварійно-рятувальної техніки.

    Також значна увага приділяється гідроізоляційним роботам, щоб забезпечити довговічність та надійність споруд. Всі ці заходи спрямовані на те, щоб нові пожежні станції відповідали найвищим стандартам безпеки та ефективності.

    Петро Пантелеєв підкреслив, що будівництво нових пожежних депо є важливим кроком у забезпеченні безпеки жителів Києва. Це дозволить оперативно реагувати на надзвичайні ситуації, особливо у віддалених та густонаселених районах міста, де нові депо будуть відігравати ключову роль у системі пожежної безпеки.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.