• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Засновника Telegram Павла Дурова затримано в Парижі: Йому загрожує до 20 років в'язниці Павла Дурова, відомого засновника російських social media

    Опубликовано: 2024-08-26 14:00:36

    Павла Дурова, відомого засновника російських social media "Вконтакте" and messengers Telegram, затримали у Франції вве чері August 24, 2024. Це затримання стало можливим завдяки тому, що окрім російського, у нього також є French community. Дурову можуть висунути серйозні звинувачення, пов'язані з терориз mothers, drug addicts, cheaters, drug addicts and others злоинами.

    They covered the French telechannels TF1 and BFMTV. About the media, Pavel Дурова було с pets at the airport "Le Burge" from now on private літака. Дуров прибув до Франції з Азербайджану.

    Затримання відбулося на підставі Єанцузького ордера на обшук, ви for national authorities (OFMI) for the national authorities disseminated. Pavel Durova supported this information. Operations of the local transport service.

    Варто зазначити, що Дуров отримав фанцузьке ромадянство у роц і після еміграції з Росії у 2014 році. Останні роки підприємець проживав в Об'єднаних Арабських Еміратах , де також розташована штаб-quartile Telegram.

    For the TF1 format, for the future and for the future. чення, пов'язані з тероризмом, drugs, fraudsters, addicted to violence, sexual intercourse проти дітей. Це пов'язано з відсутністю модерації контенту в Telegram, а також із відмов about adminstration and management використанням різноманітних інструментів Telegram, such as cryptocurrency та одноразові номери.

    French right-wingers злочинів, скоєних за допомогою Telegram, через відмову від модерації контенту. "Знаючи, що він персона нон ͑рата у Франції, Павло Дуров звик їздити в Емірати, країни колишнього СРСР та Південну Америку Він дуже рідко подорожував Європою і намагався уникати країн, де Telegram знаходит ься під наглядом," - повідомляє TF1, посилаючись на неназваних right-wingers.

    BFM TV також зазначає, що з моменту видачі ордера на арешт Дуров жодного разу не з'являвся у Франції, що робить його поява в аеропорту "Ле Бурже" несподіванкою. Дурову загрожує до 20 years років ув'язнення, якщо й ого звинувачення будуть підтверджені.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.