• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Польща об'єднують зусилля для розширення залізничного сполучення між країнами

    Опубликовано: 2024-07-30 16:04:00

    "Укрзалізниця" та Польська державна залізниця уклали важливу угоду, спрямовану на розвиток залізничного сполучення між Україною та Польщею. Цю інформацію підтвердила пресслужба української залізниці.

    Цей візит польських колег, що відбувся вперше з початку широкомасштабного вторгнення, став важливою віхою в співпраці між залізничними компаніями двох країн. Делегацію Польщі очолили президент правління Polskie Koleje Państwowe S.A. та PKP Group Алан Бероуд, а також президент правління PKP Polskie Linie Kolejowe S.A. Пьотр Виборський разом із представниками PKP Intercity, PKP CARGO та PKP LHS.

    Голова правління "Укрзалізниці" Євген Лященко відзначив, що останні роки стали періодом значного прогресу у взаємодії між залізницями України та Польщі. Була реалізована низка нових пасажирських маршрутів, удосконалені процеси вантажних перевезень, а також покращена робота прикордонних переходів. Проте, наголосив Лященко, тепер важливо зосередитися на стратегічних проектах і вирішенні найбільш критичних питань.

    У своєму виступі Алан Бероуд підкреслив, що Польська державна залізниця активно підтримує Українську залізницю не лише в контексті перевезень, але й у допомозі українському народу, який постраждав від війни. За його словами, велика прихильність польських працівників сприяє успішному реалізуванню залізничних перевезень через державний кордон.

    Бероуд також зазначив, що підписання спільної декларації про співпрацю зміцнить партнерство між PKP і "Укрзалізницею". Він висловив впевненість, що визначені в документі напрямки розвитку сприятимуть створенню міцного стратегічного партнерства між двома залізничними операторами як в організаційному, так і в діловому аспектах.

    Згідно з планами, до кінця року очікується реалізація конкретних рішень, які покращать функціонування пунктів переходу та прикордонних станцій, що має позитивно вплинути на якість та ефективність залізничного сполучення між Україною та Польщею.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.