• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лікувальні властивості білого чаю

    Опубликовано: 2024-07-04 07:24:25

    Чай використовувався в медицині протягом століть. Сучасні дослідження підтверджують те, що Китай давно знає: чай здоровий. Багато що відомо про користь зеленого і чорного чаю, але білий чай залишається відносно невідомим. Тим часом цей чай є найменш обробленим і містить найбільше антиоксидантів.

    Антиоксиданти в білому чаї
    Антиоксиданти - корисні речовини, що захищають організм від руйнівного впливу вільних радикалів. Вільні радикали можуть завдати значної шкоди, включаючи пошкодження ДНК і прискорене старіння. Антиоксиданти нейтралізують активність вільних радикалів, роблячи білий чай особливо здоровим.

    Профілактика раку
    Білий чай може допомогти запобігти деякі види раку, такі як товстої кишки, простати і раку шлунка. Флавоноїди, різноманітні антиоксиданти, мають здатність стримувати ріст ракових клітин і запобігати розвитку нових.

    Зниження артеріального тиску
    Дослідження показали, що білий чай сприяє розрідженню крові і покращує роботу артерій. Це допомагає нормалізувати артеріальний тиск і підтримувати його на нормальному рівні, що знижує ризик інсультів і інфарктів.

    Зниження холестерину
    Катехіни, інший тип антиоксиданту, присутні в білому чаї у великій кількості і здатні знизити рівень холестерину. Вони знижують рівень поганого холестерину (ЛПНЩ), не впливаючи на рівень корисного холестерину (ЛПВЩ). Це допомагає запобігти утворенню холестеринового нальоту і супутніх захворювань.

    Захист серця
    Білий чай розріджує кров, знижує артеріальний тиск і нормалізує рівень холестерину, захищає серце і кровообіг. У людей, які п'ють дві і більше чашок білого чаю в день, ризик смерті від серцевого нападу знижується майже на 50%.

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.