• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новий керівник програм Світового Банку для України та Молдови

    Опубликовано: 2024-07-02 09:00:52

    Світовий банк оголосив про призначення Боба Сома на посаду Регіонального директора у справах країн Східної Європи. Ця інформація надійшла від пресслужби Світового банку, яка підтвердила, що з 1 липня Боб Сом працюватиме у Києві, керуючи програмами Банку в Україні та Молдові.

    Основними завданнями нового керівника стануть співпраця з урядами, зацікавленими сторонами та партнерами у цих країнах. Крім того, Боб Сом відповідатиме за нагляд за реалізацією портфельних та інформаційних продуктів. Він також планує тісно співпрацювати з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) та Багатостороннім агентством з гарантування інвестицій (MIGA) для зміцнення зв'язків Світового банку з приватним сектором.

    До призначення Боба Сома посаду Регіонального директора у справах країн Східної Європи обіймав Аруп Банерджі. Пресслужба Світового банку відзначила значний внесок Банерджі у розвиток програм Банку в цьому регіоні, які він очолював з липня 2020 року.

    Боб Сом має великий професійний досвід у структурі Світового банку, де він працює з 1998 року. До нового призначення він займав посади Директора з фінансового управління та Директора з операційної політики у штаб-квартирі Світового банку у Вашингтоні. Його багаторічний досвід охоплює стратегічне керівництво та підтримку проєктів у країнах Африки, Азії, Латинської Америки та Близького Сходу, зокрема у рамках боротьби з пандемією COVID-19.

    На попередніх посадах Сом координував оперативну взаємодію з агентствами ООН, що за останні шість років надали фінансування на суму понад 10 мільярдів доларів США. Його робота була спрямована на забезпечення стратегічного керівництва та ефективної підтримки для реалізації різноманітних проєктів.

    Боб Сом має ступінь магістра міжнародного управління та ступінь бакалавра з бізнес-адміністрування. Його досвід та знання сприятимуть ефективному керівництву програмами Світового банку в Україні та Молдові, забезпечуючи стабільний розвиток та підтримку важливих ініціатив.

    Світовий банк вірить, що новий керівник продовжить успішну роботу своїх попередників та сприятиме реалізації ключових проєктів у регіоні, забезпечуючи стабільний розвиток економік України та Молдови.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.