• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шведський ритейлер H&M почав процес ліквідації своєї основної юрособи в Росії

    Опубликовано: 2024-06-19 15:00:30

    Шведський ритейлер H&M почав процес ліквідації своєї основної юрособи в Росії, ТОВ "Ейч енд Ем".

    За реєстраційними документами, компанія знаходиться на етапі ліквідації, а рішення про це було прийнято 17 червня 2024 року. Це рішення свідчить про стратегічне вирішення H&M щодо їхньої діяльності на російському ринку в умовах сучасної геополітичної ситуації.

    Причини, що спонукали компанію до такого кроку, не уточнюються в заяві. Однак можливість, що таке рішення пов'язане з надзвичайною ситуацією в Україні та міжнародними санкціями проти Росії, не виключена. Відомо, що H&M, як і інші міжнародні компанії, змушені переглядати свою стратегію у відповідь на геополітичні та економічні виклики.

    H&M відомий своєю глобальною присутністю та репутацією одного з найбільших роздрібних продавців модного одягу у світі. Вони мають значний пул клієнтів по всьому світу і є символом доступності моди для мільйонів споживачів. Проте, рішення про ліквідацію їхньої діяльності в Росії відображає складність сучасного міжнародного бізнес-середовища.

    Раніше H&M вже висловлював своє ставлення до конфлікту в Україні, виступаючи за мирне врегулювання та підтримку принципів міжнародного права. Ліквідація їхнього підприємства в Росії може бути також відображенням їхньої позиції стосовно геополітичної ситуації та захисту корпоративних інтересів в умовах нестабільності.

    У разі ліквідації ТОВ "Ейч енд Ем" в Росії, H&M може зосередитися на розвитку інших ринків, зокрема, акцентуючи увагу на розвитку інноваційних технологій, сталому розвитку та збалансованому підході до глобального бізнесу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.