• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Німеччина працює над уникненням нових тарифів ЄС на китайські електромобілі

    Опубликовано: 2024-06-17 18:00:45

    Уряд Німеччини активно займається пошуком шляхів запобігти введенню нових мит Європейським Союзом на китайські електромобілі або зменшити їх вплив, якщо повне скасування стане неможливим. За інформацією агентства Bloomberg, німецькі чиновники вірять у можливість досягнення угоди через прямі переговори з китайською стороною.

    Німеччина, яка є найбільшою економікою Європи, висловила надію на те, що до введення нових мит 4 липня знайдуться спільні рішення з китайськими партнерами. Чиновники Берліна вважають, що вони мають союзників всередині ЄС і підкреслюють необхідність спільних дій для досягнення взаємовигідних угод.

    Міністр економіки Німеччини Роберт Хабек висловив оптимізм щодо можливості досягнення успіху у запобіганні ескалації тарифних конфліктів в контексті введення нових мит. Наступного тижня він планує відвідати Китай для обговорення цього питання з представниками китайського уряду.

    Відзначається, що під час візиту в Китай у квітні Роберт Хабек вже наголошував на тому, що рішення про введення митних зборів на китайські електромобілі повинне бути результатом обміркувань політиків, а не автоматичним вирішенням.

    Попередні заяви чиновників свідчать про те, що Німеччина активно працює над збереженням економічних взаємовигід у рамках міжнародних торгових відносин і зацікавлена в мінімізації тарифних бар'єрів для підтримки світового ринку електромобілів.

    Зазначається, що існуючі переговори із залученням ЄС і Китаю спрямовані на досягнення компромісу, який задовольнив би обидві сторони і сприяв би подальшому розвитку електромобільної галузі в обох регіонах.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.