• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Велика Британія надає новий пакет військової допомоги Україні: Деталі та перспективи

    Опубликовано: 2024-05-27 12:00:13

    Велика Британія знову демонструє свою підтримку Україні, надіславши новий пакет військової допомоги на суму 150 мільйонів фунтів стерлінгів. Ці кошти призначені для посилення повітряної та морської оборони країни, що перебуває під загрозою від російської агресії. Про це повідомив міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс, заявивши про значущість наданої допомоги.

    "Цей пакет включає радари протиповітряної оборони, приманки та системи електронної боротьби на загальну суму 70 мільйонів фунтів стерлінгів, які будуть використані для захисту інфраструктури та цивільних осіб в Україні", - зазначив Шаппс.

    Крім цього, в рамках допомоги передбачено виділення 80 мільйонів фунтів стерлінгів на невеликі човни, розвідувальні дрони та надводні судна без екіпажу, що також має сприяти підвищенню обороноздатності України в умовах війни.

    "Міжнародний фонд надає життєвоважливу підтримку Збройним Силам України, щоб задовольнити їхні термінові потреби у боєздатності. Це включає більше систем протиповітряної оборони для захисту інфраструктури України та морські компоненти для зміцнення військово-морських сил", - пояснив міністр оборони Великої Британії.

    Ініціатива Великої Британії є частиною широкого міжнародного зусилля з підтримки України у її боротьбі проти російської агресії. Цей крок свідчить про готовність Великої Британії активно співпрацювати з українською стороною у зміцненні обороноздатності та забезпеченні безпеки в регіоні.

    Необхідність такого пакету допомоги обумовлена триваючою війною та необхідністю забезпечити Україну сучасними оборонними системами і технологіями для ефективного протистояння сучасним загрозам. Велика Британія підтверджує свою готовність і далі підтримувати Україну у її оборонній стратегії на міжнародному рівні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.