• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна має можливість розширити виробництво військової техніки та зброї на ще 10 мільярдів доларів

    Опубликовано: 2024-05-08 13:00:50

    Україна має можливість розширити виробництво військової техніки та зброї на ще 10 мільярдів доларів, якщо буде забезпечене необхідне фінансування. Про це заявив міністр стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін під час форуму оборонних індустрій Україна-ЄС.

    За словами Камишина, різниця між потенціалом української оборонної промисловості та коштами, доступними на закупівлю озброєнь на 2024 рік, становить 10 мільярдів доларів. Він закликав країни-партнери допомогти у подоланні цього розриву шляхом укладання прямих контрактів з українськими підприємствами.

    Міністр звернувся до європейських компаній, закликавши їх активніше спілкуватися з українськими виробниками зброї та військової техніки. Він наголосив на тому, що українська оборонка має значний потенціал та може бути цікавим партнером для європейських компаній.

    Камишін також підкреслив важливість активної співпраці між українськими та європейськими компаніями в області виробництва військової техніки та зброї. Він закликав українських виробників продемонструвати свої досягнення та розробки європейським партнерам.

    Варто зазначити, що минулого року виробництво зброї та військової техніки в Україні зросло втричі, а цього року обсяги контрактів уже вдвічі перевищили минулорічні. Однак без необхідної фінансової підтримки виробництво може не досягти свого повного потенціалу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.