• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нікотинова кислота: секрет красивого волосся

    Опубликовано: 2024-05-08 07:24:38

    Нікотинова кислота, відома також як ніацин, нікотинамід або вітамін В3, відіграє ключову роль у зміцненні та рості волосся. Цей вітамін сприяє поліпшенню кровопостачання шкіри голови, забезпечуючи коріння волосся киснем і поживними речовинами. Внаслідок поліпшення обміну речовин у волосяних фолікулах відбувається стимуляція росту волосся, а його колір стає більш насиченим і глибоким.

    Поживний комплекс вітаміну В3 можна отримати з натуральних продуктів, таких як печінка, дріжджі, молочні продукти та цільні зерна. Однак сучасна косметологія пропонує новий спосіб використання нікотинової кислоти - у вигляді ампул для втирання в шкіру голови. Багато жінок відзначають, що цей засіб значно прискорює ріст волосся і покращує його стан за короткий час.

    Для досягнення максимального ефекту рекомендується приймати вітамінно-мінеральні комплекси всередину. Це допоможе забезпечити організм усіма необхідними поживними речовинами, включно з нікотинамідом.

    Нікотинова кислота доступна без рецепта і представлена у вигляді ампул. Рекомендується використовувати 1 ампулу на день, що забезпечить волоссю необхідний запас вітаміну В3. Ампули легко відкриваються, і їхній вміст можна наносити на шкіру голови за допомогою шприца з голкою або кінчиками пальців.

    Важливо пам'ятати, що нікотинову кислоту необхідно використовувати щодня, попередньо очистивши шкіру голови. Після 30-денного курсу рекомендується зробити перерву, щоб волосся могло відновитися. За численними відгуками, результати не змусять на себе чекати: волосся починає активно рости, додаючи в довжині від 5 до 7 см за місяць.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.