• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Правила ідеального фарбування волосся

    Опубликовано: 2024-05-07 07:24:57

    Мрієш про зміну іміджу і наважуєшся на фарбування волосся вдома? У цій статті ми поділимося з тобою порадами професіоналів, щоб забезпечити тобі стійкий і красивий колір. Важливо врахувати кілька ключових моментів для досягнення ідеального результату.

    Вибір правильного кольору волосся відіграє величезну роль у фарбуванні. Визначитися з відтінком допоможе знання свого типу зовнішності. Для «весняних» дівчат підходять теплі кольори з жовтуватим відтінком, «літнім» - попелясті тони, «осіннім» - мідні відтінки, а «зимовим» - насичені яскраві кольори. Вибирай колір заздалегідь, щоб уникнути неприємних сюрпризів під час купівлі фарби.

    Важливо пам'ятати, що кінцевий результат фарбування може відрізнятися від картинки на упаковці. Він залежить від природного кольору твого волосся і здатності фарби змінити його лише на два відтінки. Тому перед фарбуванням обов'язково вивчи інформацію на упаковці фарби.

    Правильне нанесення фарби також має значення. Якщо тобі потрібно зафарбувати відросле коріння, почни з нього, а потім переходь до фарбування всієї голови. Фарбування краю волосся біля чола і скронь рекомендується проводити останнім, оскільки волосся в цих ділянках тонше і може швидше пофарбуватися.

    Після фарбування не забудь використовувати спеціальний кондиціонер, який зазвичай йде в комплекті з фарбою. Він закріпить результат і допоможе зберегти колір волосся. Крім цього, для догляду за фарбованим волоссям використовуй спеціальні шампуні, бальзами і маски.

    І останнє, але не менш важливе - підтримуй колір свого волосся, оновлюючи фарбування кожні 6 тижнів. Це допоможе уникнути появи неприємного контрасту між пофарбованим і відрослим корінням, і ти завжди будеш виглядати на всі сто відсотків.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.