• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Корисні маски для волосся з глиною: секрет краси

    Опубликовано: 2024-05-06 07:24:42

    Шановні пані, представляємо вам кілька ефективних рецептів масок для волосся з використанням глини. Глина - це природний засіб, який знаходить широке застосування в косметології для догляду за шкірою тіла і волоссям, а також у боротьбі з проблемою целюліту.

    Живильні речовини, що містяться в глині, надають волоссю легкості, об'єму, яскравого блиску і шовковистості. З плином часу глина залишається затребуваним засобом, оскільки вона допомагає боротися з лупою, стимулює ріст волосся і відновлює пошкоджену структуру волосся. Глиняні маски ефективно очищають волосся від забруднень і захищають його від негативного впливу навколишнього середовища. Використання масок із глиною для волосся дає змогу значно поліпшити його стан, повертаючи йому здоровий блиск і природну красу.

    Існує кілька різновидів глини, кожен з яких має свої унікальні властивості:

    Сіра глина зволожує і зміцнює волосся;
    Зелена глина ефективно бореться з лупою;
    Блакитна глина ефективно очищає волосся;
    Глина жовтих відтінків допомагає позбутися лупи;
    Червона глина нормалізує стан жирного волосся;
    Біла глина запобігає випадінню волосся.
    Косметологи рекомендують такі види масок:

    Маска для відновлення: Змішайте по одній чайній ложці блакитної глини, оцту або лимонного соку, меду і додайте один яєчний жовток.
    Маска для жирного волосся: Змішайте чайну ложку лимонного соку зі столовою ложкою сухих вершків, двома столовими ложками майонезу. В отриману суміш розчиніть столову ложку білої глини.
    Маска проти посічених кінчиків: Розведіть дві столові ложки білої глини у двох столових ложках молока, додайте столову ложку журавлини, вишні або обліпихи.
    Зміцнювальна маска: Розведіть 50 грам білої глини водою до отримання густої маси. Додайте в суміш столову ложку безбарвної хни і столову ложку яблучного оцту.
    Професійні маски з глиною для волосся можна придбати в магазинах косметики, або приготувати самостійно на основі глини, яку можна придбати в аптеці. Рекомендується використовувати маски з глиною 2-3 рази на тиждень для досягнення максимального ефекту, а для профілактики достатньо застосовувати їх раз на два тижні.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.