• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Скільки разів за життя може трапитися кохання

    Опубликовано: 2024-05-05 07:24:26

    Кохання - це одне з найзагадковіших почуттів. Його символом часто вважається місяць через його постійні зміни та мінливість. Безліч філософів намагалися зрозуміти сутність цього почуття, а поети в усі часи захоплювалися його красою та величчю. Але досі немає однозначного визначення любові. Для кожної людини воно залишається унікальним, і ми всі відчуваємо його по-різному. Багато міфів і легенд присвячено походженню кохання.

    Почуття любові завжди присутнє всередині нас, але воно активізується тільки під впливом певного об'єкта. Вибір цього об'єкта залежить від безлічі факторів і далеко не випадковий. Головним із них є внутрішня готовність до любові, яка може проявитися як до самого себе, так і до інших людей.

    Любов вимагає готовності. Це почуття може звернутися до будь-кого, включно з нами самими. Люблячи себе, ми знаходимо здатність любити інших. Розуміння себе допомагає нам краще розуміти інших.

    Незважаючи на всі спроби розгадати її таємниці, любов продовжує залишатися містичним і незбагненним явищем. Можливо, саме в її незбагненності й полягає її велич. Адже в пошуках пояснень ми часто втрачаємо те, що робить любов воістину чарівною.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.