• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Майстерність догляду за волоссям: секрети збереження краси

    Опубликовано: 2024-05-01 07:24:25

    Осінь і зима вимагають особливого підходу до догляду за волоссям. Перепади температур, опади, носіння головних уборів і сухе повітря в приміщеннях можуть негативно позначитися на стані волосся. Ось як впоратися з цими проблемами.

    1. ламке волосся:
    В осінньо-зимовий період волосся часто стає ламким через вплив гарячого укладання, сушіння феном, холодного повітря та інших чинників. Для догляду обирайте засоби з олією жожоба, протеїнами шовку і пантенолом, а також проводьте регулярні живильні маски.

    2. тьмяне волосся:
    Використовуйте шампуні та кондиціонери, спрямовані на відновлення блиску волосся. Регулярно робіть тонізувальні шампуні та маски з відварів трав для збереження яскравості кольору.

    3. Сухе волосся:
    Сухе волосся потребує додаткового зволоження. Використовуйте бальзами і кондиціонери для зволоження, уникайте частого миття і занадто гарячої води.

    4. електризація:
    Уникайте електризації волосся, використовуючи засоби для розгладження та антистатичні гребінці. Лаки та муси середньої фіксації допоможуть зберегти укладку.

    5. Лупа:
    Проти лупи використовуйте спеціальні шампуні з бактерицидною дією та антифунгальні компоненти. Звертайтеся до серії засобів, що містять сірку, вони допоможуть боротися з лупою.

    Догляд за волоссям у холодну пору року вимагає уважного підходу і правильного вибору засобів. Дотримуючись цих порад, ви зможете зберегти красу і здоров'я свого волосся в будь-яку погоду.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.