• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Варіанти яблучного кексу з горіхами на кожен день

    Опубликовано: 2024-04-27 07:24:57

    Печуться безліч різноманітних десертів, але яблучний кекс із горіхами залишається одним із найпривабливіших і найзатребуваніших. Його рецепт простий і доступний, а результат завжди вражає. Варіант цього кексу, який ми презентуємо, не тільки смачний, але й швидкий у приготуванні, ідеально підходить для щоденного задоволення.

    Для початку, давайте поглянемо на основні інгредієнти цього яблучного кексу: вершкове масло або маргарин, цукор, яйця, борошно, розпушувач для тіста, ванільний цукор, кориця, яблука та волоські горіхи. Головне в цьому списку - яблука, які мають бути в центрі уваги, додаючи свій неповторний смак і аромат.

    Процес приготування починається з того, що масло розтоплюється і остуджується до кімнатної температури. Потім до нього додається цукор і акуратно збивається до світлого стану. Після цього додаються яйця по одному, кожне ретельно збивається до однорідності суміші.

    Наступним кроком є додавання борошна з розпушувачем. Важливо попередньо просіяти борошно, щоб уникнути грудок. Тісту дають постояти, у цей час готуються яблука та горіхи. Яблука ріжуться на кубики або скибочки, горіхи піддаються невеликій обробці в духовці, після чого подрібнюються і додаються до яблук.

    Далі тісто викладається у форму і відправляється в духовку на середній вогонь. Через 35-40 хвилин кекс буде готовий. Його можна подавати як гарячим, так і залишити застигати. За бажання посипати кекс цукровою пудрою для ефекту свята. У підсумку виходить ароматний і ситний десерт, який точно сподобається всій родині.

    Яблучний кекс із горіхами - це не тільки смачне частування, а й можливість експериментувати з різними варіаціями. Додайте свої улюблені фрукти або горіхи, змініть пропорції інгредієнтів - і щоразу ви отримаєте новий, унікальний смак цього десерту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.