• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ідеальні ноги: вправи стегна

    Опубликовано: 2024-04-25 07:24:57

    Ми всі хочемо, щоб наші ноги виглядали красиво і туго. Для цього потрібно звернути увагу на тренування стегон, щоб зробити їх придатними і еластичними. У цій статті ми розглянемо кілька ефективних вправ для зміцнення і формування ідеальних стегон.

    «Наступіть на сідниці».
    Прості, але ефективні вправи для зміцнення стегон. Сядьте на килим або іншу відповідну поверхню і розправте ноги під кутом 90 градусів. Рухайтеся вперед по сідницях приблизно на 3 метри.

    «На стільці».
    Сядьте на стілець і тримайте руки на спинці стільця. Зігніть ноги під кутом 90 градусів. Послідовно розправляйте і згинайте ноги, намагаючись витягнути якомога далі. Повторіть вправу 4-5 разів на кожну ногу.

    «Присідання на колінах»
    Станьте на коліна руками за головою. Робіть присідання спочатку вліво, потім вправо. Повторіть кожен хід 5-15 разів.

    «Повороти в колінах»
    Сідайте на підлогу руками на підлогу і зігніть ноги під гострим кутом. Поверніть коліна вліво і вправо, намагаючись зберегти напругу в ногах. Повторіть вправу 7-10 разів для кожної сторони.

    «Розтягування на стільці».
    Сядьте на стілець з ногами під кутом 90 градусів і нахиліться вперед, намагаючись дотягнутися до ніг. Залишайтеся в такому положенні на кілька секунд, потім поверніться в вихідне положення.

    «Проекти»
    Сідайте на п'яти і нахиліться назад. Притисніть руки до підлоги і повільно штовхайте таз. Залишайтеся на вершині протягом декількох секунд, а потім поверніться у вихідне положення.

    Висновок
    Послідовно виконання цих вправ допоможе зміцнити стегна і надати їм потрібну форму. Пам'ятайте, що регулярні тренування і наполегливість є ключами до досягнення результатів.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.