• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Догляд за штучними нігтями: поради та рекомендації

    Опубликовано: 2024-04-22 07:24:01

    Кожна жінка мріє про бездоганний манікюр, який прикрашатиме її руки на будь-якому торжестві або навіть без приводу. Однак не завжди натуральні нігті дають змогу досягти бажаного результату через їхню тонкість і ламкість. Сьогоднішні технології нарощування дають змогу розв'язати цю проблему, надаючи можливість створити нігті потрібної форми та довжини з красивим дизайном.

    Якщо ви вперше зважилися на нарощування штучних нігтів, рекомендується почати з невеликої довжини, щоб поступово звикнути до них. Важливо пам'ятати, що після нарощування нігтів необхідний особливий догляд, щоб вони довго залишалися гарними і здоровими.

    Під час відвідування басейну, лазні або сауни слід бути обережним, оскільки різка зміна температури може негативно позначитися на штучних нігтях. Після відвідування лазні рекомендується ретельно витерти руки рушником і дати нігтям охолонути.

    Поводячись із ножем та іншим кухонним приладдям, слід бути акуратним, щоб не пошкодити штучні нігті.

    Штучні нігті можуть горіти, тому слід уникати наближення рук до відкритого вогню. Також не рекомендується сильно охолоджувати руки, що може зробити нігті більш крихкими.

    Штучні нігті потребують періодичного коригування, на яке необхідно звернутися до фахівця. За необхідності самостійної корекції слід використовувати пилку, але не металеву.

    Під час нанесення лаку на нігті слід враховувати його склад і перевірити, чи містить він гель або акрил. Важливо пам'ятати, що надлишок лаку заважає нігтям дихати і може погіршити їхній стан.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.