• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британія надає масивну фінансову допомогу для українського енергетичного сектору

    Опубликовано: 2024-04-22 13:00:26

    Велика Британія підтвердила свою готовність інвестувати майже 150 мільйонів фунтів стерлінгів у підсилення українського енергетичного сектору. Про це повідомив постійний представник Великої Британії при Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) Нілл Голланд під час засідання Постійної ради організації у Відні. Цей фінансовий внесок призначений для зміцнення української енергетичної інфраструктури, яка в сучасних умовах стикається зі складними викликами.

    Голланд підкреслив, що Російська Федерація неспроможна зламати волю українського народу, незважаючи на тиск та атаки. Велика Британія виражає свою підтримку Україні в ці важкі часи і готова допомагати їй у вирішенні енергетичних проблем.

    Посол також зазначив, що британська сторона продовжить співпрацювати з партнерами з G7 для підтримки України у відновленні, захисті та розвитку її енергетичної системи. Він осудив агресивні дії Росії, включаючи бомбардування українських міст та енергетичної інфраструктури, що призвело до людських жертв і порушення міжнародного права.

    За словами Голланда, підтримка України є важливою не лише для її самозахисту, але й для витіснення Росії з української території. Це єдиний шлях до досягнення справедливого та тривалого миру в регіоні.

    Отже, інвестиції Великої Британії в український енергетичний сектор є чітким сигналом підтримки України в її боротьбі за суверенітет та безпеку, а також важливим кроком у зміцненні європейської безпеки загалом.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.