• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна планує отримати ще 11 мільярдів євро в рамках Ukraine Facility

    Опубликовано: 2024-04-09 09:00:17

    У 2024 році Україна очікує на отримання понад 11 мільярдів євро від Європейського Союзу в рамках Ukraine Facility. Про це повідомила пресслужба Міністерства фінансів.

    У березні 2024 року Україна вже отримала перший транш перехідного фінансування Ukraine Facility у розмірі 4,5 мільярда євро. Наступна транш у розмірі 1,5 мільярда євро може надійти вже у квітні, проте для цього Україна повинна виконати ряд реформ.

    Крім того, Міністерство фінансів має виконати три маркери в своїй сфері відповідальності протягом найближчих трьох місяців для залучення подальшої бюджетної підтримки:

    Ухвалення стратегії цифровізації для Державної митної служби України (це завдання вже виконане);
    Ратифікація Бюджетної декларації на період 2025-2027 років;
    Затвердження плану дій для впровадження Реформи управління державними інвестиціями згідно з розробленою Дорожньою картою.
    Виконання всіх цих індикаторів у 2024 році дозволить Україні залучити ще 11 мільярдів євро, оскільки на цей рік передбачено загалом 16 мільярдів євро.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.