• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Німеччина розширює військову допомогу Україні: нові дрони та боєприпаси

    Опубликовано: 2024-03-29 09:00:11

    Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги для України, що включає розвідувальні безпілотники, гранатомети, артилерійські та танкові боєприпаси, аварійні електрогенератори та інше обладнання. Цю інформацію оприлюднив уряд Німеччини.

    У межах нового пакету допомоги Україні передбачено отримання 18 тисяч боєприпасів калібру 155 мм, снарядів до танків Leopard 2A6, а також 14 розвідувальних безпілотників Vector та 30 розвідувальних безпілотників RQ-35 Heidrun.

    Також Німеччина передала Україні 5 гусеничних ремонтно-евакуаційних машин Warthog, 9 гусеничних командних машин-всюдиходів Warthog, 6 машин розмінування WISENT 1, 2 мостоукладачі BEAVER, один інженерний БРЕМ Bergepanzer 2, один БРЕМ 2A1 Dachs, 9 мінних тралів, 3 автомобілі для охорони кордону та 6 паливозаправників Mercedes-Benz Zetros.

    У складі пакету допомоги також відзначається система спостереження SATCOM, 330 інфрачервоних камер, 2 056 гранатометів RGW90 Matador та 70 гранатометів GMG, 3 тисячі маскувальних сіток, 2 тисячі пончо та 2 аварійні електрогенератори.

    Уряд Німеччини також оновив перелік допомоги, яку планує надати Україні у майбутньому. Серед нових пунктів - ракети до систем ЗРК Patriot, 20 бойових бронемашин Marder та інше обладнання.

    Цей новий пакет допомоги стає важливим етапом у сприянні Німеччини в безпеці України та підтримці її обороноздатності. Він свідчить про важливість партнерства між країнами та готовність Німеччини підтримувати Україну в складний період її історії.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.