• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Австралія приєдналася до коаліції дронів: нові можливості для підтримки України

    Опубликовано: 2024-03-22 13:00:42

    21 березня стало відомо, що Австралія приєдналася до коаліції дронів і у рамках угоди надасть Збройним силам України безпілотники. Про це повідомляє видання The Guardian.

    Міністр оборони Австралії Річард Марлес зазначив, що вступ до цієї коаліції стане важливим кроком для підтримки України в її прагненні знайти рішення конфлікту на власних умовах.

    Австралія долучилася до коаліції, яку очолюють Сполучене Королівство та Латвія. За словами Марлеса, це рішення дозволить продовжити зусилля з підтримки України у її боротьбі проти Росії.

    "Це справді важлива можливість для нас продовжувати робити свій внесок у зусилля, щоб Україна зберегла курс і змогла вирішити цей конфлікт на своїх умовах", - підкреслив міністр.

    Приєднання Австралії до коаліції дронів відкриває нові можливості для України в області військових технологій та забезпечення безпеки нації. Це також є ще одним кроком до підтримки країни в її стеженні за оборонними потребами.

    Зараз Україна має можливість отримати від Австралії технологічну підтримку у сфері безпілотних літальних апаратів, яка стане додатковим резервом у боротьбі проти агресії.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.