• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бюджет Бундестагу: допомогу Україні у розмірі майже €7,6 млрд

    Опубликовано: 2024-02-05 09:00:04

    Парламентарі Бундестагу прийняли рішення про схвалення державного бюджету на 2024 рік, в рамках якого передбачено надання фінансової допомоги Україні на військові потреби у вражаючому обсязі понад €7,6 млрд.

    Згідно із звітом "Укрінформ", за дане рішення проголосували 388 парламентаріїв з правлячої коаліції, в той час як 279 виступили проти.

    Зазначається, що у 2024 році уряд Федеративної Республіки Німеччина має можливість витратити €476,81 млрд. Зазначений бюджет передбачає чисті запозичення на рівні €39,03 млрд, а значна частина цих коштів, а саме майже €7,6 млрд, призначена для забезпечення військової допомоги Україні.

    На веб-сайті німецького парламенту зафіксовано, що обговорення бюджету на 2024 рік тривало понад 68 годин.

    "Це було три дні і три ночі", - заявив голова бюджетного комітету Хельге Браун.

    Цей новий проєкт бюджету розглядався в запеклих дебатах протягом цілого пленарного тижня, охопивши чотири дні, під час яких детально обговорювалися виділені кошти для кожного міністерства та відомства.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.