• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чому жінки хочуть вийти заміж за іноземців: реальні причини та переваги

    Опубликовано: 2023-12-16 08:24:47

    Багато дівчат нашої країни мріють вийти заміж за іноземця, часто навіть не усвідомлюючи, чому. можливо, наші чоловіки перестали цінувати жінок поруч із ними? Наш чоловік зледащів і перекладає на плечі жінки всі проблеми і турботи? така думка поширена у 60% жінок і дівчат.

    А які ж іноземці? чим вони так приваблюють наших самотніх жінок? іноземець цілеспрямований, не замикається на мріях і фантазіях, а йде до реальної, чітко поставленої мети.

    Ці чоловіки не звикли обтяжувати жінку своїми турботами й особистими невдачами. вони самі по собі оптимістичні й життєрадісні. завдяки високому рівню життя іноземці спокійні за свою стабільність. навіть у зрілому віці вони мають чудовий вигляд, фізично здорові, і їхня тривалість життя більша.

    чому ж ці чоловіки віддають перевагу російським жінкам, а не своїм співвітчизницям? відповідь проста: всі вже давно зрозуміли, що російська жінка не тільки найкрасивіша, а й відмінна господиня.

    іноземки, здається, розпещені, не бажаючи стежити за собою і демонструвати привабливість. у них розподілено обов'язки в сім'ї, і в холодильнику можна знайти не тільки напівфабрикати. у чоловіків-іноземців сім'я і шлюб - головна цінність, так само як і в наших жінок.

    щастя може чекати на жінку, яка виходить заміж за іноземця. найкращий спосіб знайти підходящого чоловіка - звернутися в агентство знайомств. співробітники запропонують вам заповнити анкету, яку перекладуть іноземними мовами і розмістять на сайті. ви також зможете ознайомитися з анкетами іноземців, вже зареєстрованих на сайті.

    зазвичай іноземці серйозно ставляться до питання шлюбу, і якщо вони зареєстровані на сайті, вони готові до цього.

    головне пам'ятайте, ми всі різні. у нас свої принципи і пріоритети. ми виховані в різних традиціях. але якщо двоє людей зустрічаються, їх пов'язує спільна цінність, сім'я. не важливо, якими мовами ви розмовляєте, головне, що серця розуміють одне одного.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.