• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відмінні лицарі: пошуки кохання в несподіваних місцях

    Опубликовано: 2023-11-20 07:24:55

    Ми вже писали про те, як шахраї розводять самотніх людей, особливо жінок. Історії про те, як нещасні пані втрачають свої заощадження, ошукуючись лжесватами, стають дедалі поширенішими. Однак досвідчені люди наголошують: справжні, міцні стосунки, як і хороші місця роботи, не потребують матеріальних витрат.

    Заплутаний світ онлайн знайомств

    На перший погляд, найпростіший спосіб знайти партнера - це використання сайтів знайомств. Але вже давно відомо, що ці сайти можуть бути не такими, якими здаються. Під прикриттям зайчиків і плюшевих іграшок можуть ховатися шахраї, альфонси і навіть шахраї. Останнім часом з'явився і третій тип, який позує з "Бентлі", "Харлеями" і особняками, спілкуючись рясно, але через месенджери.

    Спроба перевести онлайн знайомство в реальне чаювання часто стикається з тисячею відмовок про збереження анонімності. Такі ситуації, як у подруги, яка витрачала три місяці на розмови про карбюратори та "коней" із чоловіком, що представився байкером, свідчать про те, що не всі на сайтах щирі.

    Психологія знайомств у неформальній обстановці

    Існує думка, що найкраще зустрічати свого обранця в невимушеній обстановці, де немає натяків на романтику або сімейні стосунки. Мовляв, чоловіки - полохливі створіння, і їх легше завоювати, займаючись спільними інтересами, такими як історія, зброя або автомобілі.

    Однак не всі дівчата, дотримуючись цієї поради, успішно знаходять свою другу половинку на форумах "ніссановодів" або "історичної реконструкції". Жінки, намагаючись завести спілкування, часто стають об'єктами насмішок з боку учасників цих форумів.

    Цінність дружби та її роль у пошуку партнера

    "Ми часто недооцінюємо значення дружби", - каже психологиня Ірина Петрова. Друзі, які ставляться до вас добре, можуть дати кращу рекомендацію, ніж хтось інший. Складання повноцінного "шлюбного резюме" найкраще довірити заміжнім подругам.

    На форумах часто зустрічаються історії знайомств через знайомих. Наприклад, одна жінка познайомилася з майбутнім чоловіком завдяки її мамі, яка була знайома з милою тіткою, що запросила її в гості. Там вона зустріла його, і вони вже 1,5 року щасливо одружені.

    Простота і практичність у пошуку лицарів

    Іноді чудові кавалери буквально лежать біля ваших ніг. Це спостереження підтверджується американським психологом Лейл Лаундерс, автором книги "Як закохати в себе будь-кого". Більшість людей знаходять партнера поблизу будинку, і це явище називається "спорідненістю за місцем проживання". Навіщо шукати принца на вулицях, якщо можна звернути увагу на сусіда? Можливо, саме в ньому прихована ваша доля.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.