• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ірландія внесла зміни для українських біженців

    Опубликовано: 2023-11-20 15:00:47

    Уряд Ірландії вносить важливі зміни до політики щодо українських біженців, дозволяючи їм тимчасово залишати надане житло в країні та повертатися додому на період Різдвяних свят. Це рішення є значущим поворотом, особливо враховуючи попереднє оголошення, що ті, хто подорожує до України, можуть втратити своє місце проживання.

    Минулого місяця така політика розглядалася як частина широкого спектру заходів, призначених зменшити привабливість Ірландії для тих, хто шукає притулку через війну в Україні. Однак Міністерство у справах дітей, рівності, інвалідності, інтеграції та молоді зараз визнало необхідність гнучкості в цих обставинах.

    Згідно нового рішення, біженці можуть покинути свої домівки в Ірландії в період з 22 грудня по 5 січня, не сповіщаючи про це владу заздалегідь. Водночас, вони зобов'язані повернутися до наданих місць проживання до 5 січня, аніж втратять своє житло та ризикують утилізацією особистих речей, залишених тут, через 60 днів.

    Зазначено, що особи, які шукають притулку, повинні будуть сплачувати обов'язковий внесок за житло під час відсутності. Департамент наголошує, що будь-яка несанкціонована відсутність після цієї дати може призвести до втрати житла та його подальшого розподілу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.