• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Австралія надає Україні новий пакет військової допомоги на $20 мільйонів

    Опубликовано: 2023-10-26 09:00:29

    Австралія підтвердила свою відданість підтримці України і оголосила про новий пакет військової допомоги на суму 20 мільйонів доларів. Ця ініціатива стала свідченням партнерства між двома країнами у забезпеченні безпеки та захисту України в умовах геополітичних викликів. Пресслужба Міністерства оборони Австралії оголосила про цей важливий крок.

    Пакет військової допомоги включає в себе різноманітне обладнання, яке стане вельми корисним для українських силових структур. До нього входять засоби для розмінування, портативні рентгенівські апарати, а також сучасний 3D-принтер для металу. Це обладнання допоможе збільшити ефективність та безпеку операцій українських військових.

    Подальше підтвердження дружніх відносин між Австралією та Україною проявилося в направленні літака-розвідника E-7A Wedgetail австралійських збройних сил до Німеччини. Цей літак призначений для підтримки багатонаціональних ініціатив з захисту поставок гуманітарної та військової допомоги для України.

    Австралійський літак-розвідник прибув на авіабазу "Рамштайн" разом із понад 100 військовослужбовцями австралійських збройних сил. Це свідчить про рішучість Австралії в підтримці України та участі у зусиллях для забезпечення її безпеки.

    Прем’єр-міністр Австралії Ентоні Албанезе відзначив, що цей внесок Австралії надасть Україні додаткові можливості в глобальному контексті, а також допоможе розвивати суверенну оборонну промисловість і технологічний сектор власної країни.

    Міністр оборони Австралії Пет Конрой пояснив, що 3D-принтери для металу можуть бути використані для виготовлення запчастин, а обладнання для розмінування та портативні рентгенівські апарати стануть важливими засобами для підтримки українських військових на передовій. Австралія визнає необхідність допомогти Україні в забезпеченні її обороноздатності, і цей пакет військової допомоги є яскравим прикладом цієї підтримки.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.