• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Болгарія закриває в'їзд російським авто: що це означає для водіїв

    Опубликовано: 2023-10-03 18:00:48

    Болгарія приєднується до країн Європейського Союзу, які закривають свої кордони для автомобілів з російськими номерами. Директор Прикордонної поліції Болгарії, Антон Златанов, оголосив про це в інтерв'ю програмі "День починається". Ця ініціатива стає однією з останніх у серії обмежень, які країни ЄС вводять на в'їзд російських авто. Що це означає для російських водіїв та як це вплине на міжнародний рух автотранспорту?

    За словами Антона Златанова, Болгарія активно працювала над введенням цього обмеження, і воно має набути чинності до кінця дня понеділка. Вже кілька місяців тому для вантажівок з Росії було введено подібну заборону.

    Щодо кількості російських авто, які місячно в'їжджають в Болгарію, конкретних даних немає. Проте Златанов зауважив, що цей обмежений вплине на обмежену кількість таких автомобілів.

    Болгарія приєднується до інших країн Балтії, Польщі, Фінляндії та Норвегії, які вже ввели аналогічні обмеження. Причиною цих дій стало опубліковане Європейською Комісією пояснення щодо обмежень на ввезення та вивезення товарів до або з Росії. Відзначимо, що ці обмеження стосуються автомобілів та деяких товарів незалежно від їхнього статусу особистого майна мандрівників.

    Це рішення Болгарії може мати значущі наслідки для російських водіїв, які планували подорожувати до цієї країни або транзитом через неї. Водії мають бути готові до змін у своїх маршрутах і планах, оскільки кордони з Болгарією для авто з російськими номерами залишаться закритими.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.