• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна одна із 20 країн із найдоступнішим мобільним інтернетом

    Опубликовано: 2023-09-28 09:00:14

    У світі активно обговорюється доступність мобільного інтернету, а новий рейтинг країн з найбільш доступним мобільним інтернетом виявив, що Україна посідає 16 місце. За високою доступністю інтернет-тарифів, що стосуються 1 гігабайта (ГБ) даних, Україна пропонує цей обсяг інформації за вартістю лише 0,27 долара.

    Ці дані були опубліковані компанією Cable.co.uk. Під час формування цього рейтингу було проаналізовано 5603 різних тарифних плани мобільного інтернету, доступних у 237 країнах. У результаті цього аналізу встановлено, що середня вартість 1 ГБ мобільного інтернету в Україні складає всього 0,27 долара.

    Серед країн з найбільш доступним мобільним інтернетом Україна займає 16 місце. Інші країни, які увійшли до п'ятірки найдоступніших, включають Ізраїль (0,02 дол.), Італію (0,09 дол.), Фіджі (0,09 дол.), Сан-Марино (0,10 дол.) та Камбоджу (0,12 дол.).

    З іншого боку, до п'ятірки країн із найвищою середньою вартістю 1 ГБ мобільних даних належать Зімбабве (43,75 дол.), Фолклендські острови (40,58 дол.), Свята Єлена (40,13 дол.), Південний Судан (23,70 дол.) і Токелау (17,24 дол.).

    Цей рейтинг підкреслює значущість доступності мобільного інтернету для населення та бізнесу і свідчить про те, що Україна стоїть на порівняно високому рівні доступності цих послуг порівняно з іншими країнами світу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.