• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Індія зупиняє імпорт російських алмазів через падіння попиту

    Опубликовано: 2023-09-21 17:00:23

    Індійський регулятор - Рада зі сприяння експорту дорогоцінного каміння та ювелірних виробів Індії (GJEPC) оголосив про тимчасову припинення імпорту алмазної сировини від російської алмазодобувної компанії АЛРОСА. Це рішення прийнято через зростаючі обурення щодо зниження попиту на алмази на міжнародних ринках, що призвело до простоїв на грануляційних фабриках у Індії.

    Голова Ради GJEPC, Віпул Шах, висловив своє занепокоєння за індійську алмазну галузь через ряд факторів, включаючи спад попиту на алмази, вплив лабораторно вирощених дорогоцінних каменів на ринок, проблеми зі страховими запасами та виробництвом, а також економічний спад у США та Китаї, а також геополітичну нестабільність.

    Це рішення відзначає тимчасовий спад попиту на алмази, який може бути пов'язаний із загальними труднощами на міжнародних ринках та складнощами в роботі галузі. Внаслідок цього регулятор вирішив призупинити поставки алмазної сировини від АЛРОСА до подолання цих труднощів.

    Падіння попиту на алмази також може вплинути на індійський ринок вирощених у лабораторіях алмазів та інші галузі, пов'язані з ювелірними виробами та обробкою дорогоцінних каменів. Ураховуючи труднощі, пов'язані з економічною нестабільністю та геополітичними чинниками, індійська галузь виробництва алмазних виробів постає перед важкими викликами.

    Спостерігачі продовжують уважно стежити за ситуацією на міжнародних ринках алмазів та сподіваються на покращення ситуації у найближчому майбутньому.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.