• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна готова проводити обов'язкові щеплення проти 10 різних інфекцій до весни 2024 року

    Опубликовано: 2023-08-31 18:00:59

    Україна готова проводити обов'язкові щеплення проти 10 різних інфекцій принаймні до весни 2024 року. Ці вакцини входять до календаря профілактичних щеплень і доступні для безоплатного вакцинування для усіх громадян. Про це оголосило Міністерство охорони здоров'я України.

    Згідно з інформацією, отриманою з Міністерства охорони здоров'я, наявність вакцин, закуплених у 2022 році та в першій половині 2023 року, а також гарантовані поставки протягом поточного року, забезпечують незавершене проведення щеплень та забезпечують можливість отримання щеплення від 10 інфекцій для українських громадян у всіх регіонах країни.

    Заступник міністра охорони здоров'я та головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін підкреслив, що наявна кількість вакцин буде достатньою для виконання обов'язкових вакцинацій до кінця цього року та забезпечення вакцинації на початку 2024 року.

    Ця новина є важливим кроком для забезпечення громадського здоров'я України в умовах пандемії та інших інфекційних загроз. Доступність вакцин та обов'язкова вакцинація допоможуть стримувати поширення інфекційних захворювань та захищати громадян від них.

    Уряд України продовжує робити кроки для забезпечення національної програми імунізації та сприяння збереженню здоров'я населення.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.