• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна повернула рідним тіла 84 полеглих захисників

    Опубликовано: 2023-08-30 15:30:28

    Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти, Олег Котенко, повідомив, що Україна повернула рідним тіла 84 полеглих захисників, які віддали свої життя за незалежність та безпеку країни.

    Цей важливий процес репатріації тіл військовослужбовців, які загинули на фронті та в інших обставинах під час захисту України, відбувся завдяки спільним зусиллям різних українських організацій та владних структур.

    Уповноважений Олег Котенко подякував Міністерству реінтеграції, а також Об'єднаному центру при Службі безпеки України, Центральній військовій лікарні Збройних Сил України та іншим силовим відомствам, які долучилися до цього гуманітарного завдання.

    Ця репатріація стала можливою завдяки спільній роботі внутрішніх організацій та міжнародних партнерів, які віддано підтримують Україну у складний часи її боротьби за свою незалежність та територіальну цілісність.

    Процес повернення тіл загиблих українських військових продовжується, і це дозволяє родинам отримати можливість провести поховання своїх героїв на батьківщині, віддати їм останню шану та вшанувати їх пам'ять.

    Україна вдячна всім, хто долучився до цього важливого завдання та підтримує обороноздатність та гідність країни в цей нелегкий час.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.