• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вибори у США вплинуть на рівень підтримки України

    Опубликовано: 2023-08-25 17:00:33

    Президент України Володимир Зеленський заявив, що майбутні президентські вибори у Сполучених Штатах, заплановані на наступний рік, незаперечно вплинуть на рівень підтримки України з боку американського уряду. Про це Зеленський заявив під час брифінгу після проведення саміту Кримської платформи.

    Президент відзначив, що поки що Україна не має потреби переконувати своїх союзників у підтримці, і відмітив підтримку основних партнерів країни. Він зазначив постійний діалог з президентом США Джозефом Байденом та іншими представниками Європейського Союзу, а також друзями України з інших країн світу.

    Зеленський також підкреслив, що Україна активно обговорює з Сполученими Штатами питання формули миру, постачання військової техніки та посилення повітряно-протиракетної оборони.

    Президент висловив обурення небезпечними голосами, які висловлюються в Сполучених Штатах та Конгресі. Він підкреслив, що незважаючи на це, Україна має двопартійну підтримку в Конгресі та загалом в США, а також велику підтримку американського суспільства та Білого дому.

    Зеленський зазначив, що наступний рік буде важливим для Сполучених Штатів через вибори, і це незаперечно вплине на ставлення до України. Проте він підкреслив, що Україна буде прикладати всі зусилля для збереження та посилення підтримки від Сполучених Штатів.

    Також президент відзначив, що серед республіканців є багато людей, що підтримують Україну та сприяють її інтересам.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.