• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мобілізацію та воєнний стан продовжили до листопада

    Опубликовано: 2023-08-18 09:00:35

    Президент України Володимир Зеленський продовжив термін дії воєнного стану та загальної мобілізації ще на 90 днів, до 15 листопада 2023 року. Ці кроки вжито з метою зміцнення обороноздатності та забезпечення безпеки країни у звітному році.

    Воєнний стан, введений в Україні з 24 лютого 2022 року, відіграє важливу роль у відверненні загроз та забезпеченні національної безпеки. Він передбачає надання владі та військовому командуванню додаткових повноважень, необхідних для відсічі збройних загроз та агресії.

    Ця ініціатива стала реакцією на агресійні дії Росії, яка почала повномасштабний напад на територію України. Протягом багатьох місяців українці стикаються з важкими випробуваннями, однак країна продовжує виявляти рішучість та готовність захищати свою незалежність.

    Продовження дії воєнного стану та мобілізації свідчить про реальну загрозу, яку Росія створює для України, та необхідність підтримки національної оборони. Це важливий крок у підтримці внутрішньої стабільності та готовності зустріти будь-які виклики.

    Враховуючи важливість цього рішення, українська влада акцентує на тому, що продовження воєнного стану не є панічною реакцією, а розумною стратегією для забезпечення національної безпеки та суверенітету.

    З врахуванням сучасного геополітичного середовища та стану національної безпеки, Україна намагається зробити всі можливі кроки для забезпечення стабільності, захисту територіальної цілісності та безпеки громадян.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.