• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Одеська область відкриває доступ до пляжів для відпочиваючих

    Опубликовано: 2023-08-09 12:00:48

    З 7 серпня громадяни Одеської області знову зможуть насолоджуватися відпочинком на пляжах узбережжя Чорного моря. Таке рішення було ухвалено начальником обласної військової адміністрації Олегом Кіпером, і вже підписано відповідне розпорядження стосовно підготовки пляжів для відвідувачів.

    Олег Кіпер, у своєму Telegram-каналі, повідомив про відновлення пляжного сезону, який був зірваний російським терактом на Каховській ГЕС, що знаходиться на території Одеси. Проте, зараз стан води у Чорному морі стабілізувався і відповідає всім санітарним нормам.

    За умовами відновлення пляжного сезону, всі пляжі повинні бути обладнані захисними сітками, щоб унеможливити потрапляння мін, а також спостережно-рятувальними постами, боями та засобами гучного мовлення, а поруч мають бути укриття.

    Одеській, Білгород-Дністровській та Ізмаїльській районним військовим адміністраціям доручено провести підготовку пляжів до 17:00 10 серпня та подати акти готовності до Оперативного військового адміністрування.

    Незважаючи на позитивні зміни, керівниця об’єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк зауважила, що небезпека від предметів, які можуть дрейфувати морем і відноситися на узбережжя, залишається дуже високою.

    Нагадаємо, що півтора місяці тому до одеського узбережжя була принесена велика кількість прісної води разом з рослинністю, живими та мертвими тваринами, залишками будівель, техніки та іншими предметами після підриву 6 червня греблі Каховської гідроелектростанції. Після цього на одеських пляжах були виявлені сальмонела та кишкова інфекція, так само як і на територіях Херсонської області, що були затоплені після підриву ГЕС.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.