• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Біг для початківців: 5 правил, які допоможуть полюбити біг

    Опубликовано: 2023-08-08 07:24:44

    Біг є одним із найкорисніших і найдоступніших видів спорту. Ця проста вправа не тільки допомагає спалювати калорії, а й зміцнює серцево-судинну систему, а також рівномірно розвиває всі групи м'язів. Якщо ви хочете полюбити біг і отримувати від нього користь і задоволення, дотримуйтесь кількох правил.

    Правило 1: Підберіть зручне взуття

    Не ризикуйте починати бігати у звичайних кедах. Придбайте спеціальні кросівки для бігу, які забезпечать вам необхідну підтримку і захист стопи, запобігаючи травмам і розтягненням зв'язок.

    Правило 2: Почніть з невеликих дистанцій

    Не змушуйте себе відразу бігти на довгі відстані. Для початку, бігайте стільки, скільки вам комфортно і приємно, не виходячи за межі своєї зони комфорту.

    Правило 3: Бігайте під музику

    Увімкніть у плеєр мелодії, які вас надихають. Запальні ритми музики можуть підштовхнути вас пробігти набагато більше, ніж ви планували, не помічаючи зусиль.

    Правило 4: Біжіть на самоті

    Хоча може здатися, що бігати в компанії - веселіше, насправді кожен має свій ритм і темп бігу. Бігати на самоті дасть вам змогу вам не перейматися темпом іншої людини і слухати лише своє тіло.

    Правило 5: Знайдіть свій час

    Спробуйте бігати в різний час дня і визначте, коли для вас біг приносить найбільше задоволення і комфорт. Деяким зручніше бігати вранці, а інші віддають перевагу вечірнім пробіжкам.

    Правила бігу для новачків будуть ефективними, якщо ви навчитеся прислухатися до своїх відчуттів і не примушуватимете себе бігти напролом. Поважайте своє тіло і рухайтеся в задоволення, і тоді біг стане вашим улюбленим видом активності, що приносить радість і користь.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.