• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малинові омолоджувальні маски: природний секрет молодості

    Опубликовано: 2023-08-06 07:24:12

    Зморшки - назавжди лише слово, якщо у вас є свіжі ягоди малини. Омолоджувальні маски з малини легко приготувати і можуть стати вашим секретом у боротьбі з віковими змінами шкіри. Зараз, коли пора малини настала, саме час звернутися до природних ресурсів і створити омолоджувальну маску за допомогою цього ягідного скарбу.

    Малинова маска від мімічних зморшок

    Для приготування цієї маски візьміть склянку найсвіжіших ягід малини, які не містять пестицидів і нітратів, і ретельно розімніть їх, щоб отримати досить густу масу. Якщо малина занадто соковита, позбудьтеся надлишкового соку.

    Додайте 3 столові ложки холодних вершків до малинової маси і добре перемішайте. Потім нанесіть отриману масу на ватні диски та прикладіть їх до шкіри обличчя. Через 20-25 хвилин змийте маску теплою мінеральною водою. Після процедури насолодіться приємною прохолодною ванночкою для шкіри.

    Омолоджувальна маска від зморшок навколо очей

    Щоб позбутися дратівливих "гусячих лапок" навколо очей, спробуйте провести цикл малинових масок. Робіть ці маски 2-3 рази на тиждень. Для приготування маски вам знадобляться 1 чайна ложка свіжовичавленого малинового соку і 2 сирих жовтки перепелиних яєць, які також потрібно ретельно розітерти.

    Перед нанесенням маски на зону навколо очей рекомендується нанести спеціальний живильний крем. Потім змочіть марлеву тканину в малиново-яєчній масі й накладіть компрес зверху на крем. Утримуйте компрес 15-20 хвилин, а потім змийте маску спочатку теплою, а потім прохолодною водою.

    Малина - це не тільки смачний десерт, а й цінний природний помічник у боротьбі за молодість шкіри. Використовуючи омолоджувальні маски з малини, ви можете зберегти красу і пружність шкіри, і при цьому насолоджуватися природною турботою про себе. Не пропустіть можливість отримати всі переваги цієї чудової ягоди і радіти свіжому і молодому зовнішньому вигляду!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.