• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У вересні на українському полі бою можуть з'явитися американські танки Abrams

    Опубликовано: 2023-07-31 13:30:44

    За повідомленням із джерел Politico, американські танки Abrams, імовірно, надійдуть до українського поля бою у вересні. За даними ЗМІ, Сполучені Штати планують відправити кілька танків Abrams до Німеччини в серпні, де вони пройдуть остаточний ремонт. Після завершення процесу відновлення, першу партію техніки передадуть Україні.

    Зазначається, що перша партія складатиметься від шести до восьми танків, а загалом США планують відправити 31 одиницю техніки.

    "Ми, безумовно, працюємо над тим, щоб доставити їх в Україну якнайшвидше", - підтвердив речник Пентагону, полковник Мартін О'Доннелл.

    Двоє співрозмовників Politico припускають, що Abrams можуть прибути в Україну навіть у серпні, але цей графік може бути надто оптимістичним. Проблема полягає у тому, що танки не є новими, і перед їх відправкою, вони позбавляються найбільш чутливих технологій, включаючи броню зі збідненого урану.

    Перш ніж українські сили зможуть почати експлуатацію танків, військовим доведеться пройти приблизно 10-тижневий курс навчання на армійській базі в Німеччині. Очікується, що цей курс буде завершено в серпні.

    Танки Abrams є одними з найбільш потужних та захищених бойових машин у світі. Постачання цих танків до України відбувається в рамках американської підтримки країни в умовах недавньої російської агресії. Зброя та військова допомога від США мають на меті зміцнення обороноздатності України та допомогу в стриманні подальших загроз. Уряд США визнає право України на самозахист та активно співпрацює з країною у питанні безпеки та оборони.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.